Demonstratorul LPGFS dezvoltat în cadrul proiectului va detecta bacteriile patogene E. coli în timp real. Cu o recunoastere mai accentuată a amenintărilor cauzate de bolile provocate de bacterii si izbucnirea lor potentială în rândul comunitătilor dens populate, un dispozitiv biosenzor intrinsec, care poate efectua o identificare rapidă si precisă a tipului de
infectie, este foarte solicitat să răspundă unor astfel de situatii
dificile si să controleze daunele bolile ar putea provoca. Un 'lowcost',
portabil (pentru a fi utilizat în conditii reale) si un detector de E. coli
sensibil de înaltă calitate, vor fi binevenite pe piată.
Copyright 2018 INOE 2000. All rights reserved.
   Consortiul de proiect alcătuieste un amestec excelent de actori europeni la nivel mondial care vizează producerea unei tehnologii noi care va fi transferată industriei echipamentelor medicale sub forma unui produs si a unui serviciu de detectare a bacteriilor patogene de ultimă oră. Prin urmare, succesul proiectului va contribui semnificativ la cresterea competitivitătii europene, deoarece va ajuta IMM-urile din consortiu să-si consolideze pozitia pe piată, să sporească vânzările si exporturile si să avanseze în mod semnificativ tehnologia împotriva concurentilor.
Acest proiect va aduce IMM-urilor participante un acces larg la cunostinte si tehnologie pentru a crea o linie de productie de detectoare pentru bacterii patogene nu numai E. coli.

Pagina de start
Senzor cu retea de lungă perioadă în fibra optică pentru detectia E. Coli.
Acronim: ECOLISENS
Coordonator: Institului National de R&D pentru Optoelectronica, INOE 2000 - Romania
Ref.: MNET17/NMCS0042, Perioada: 01.06.2018-31.05.2020
Transnational Call
2017
Rezumat
Parteneri
Contact
Rezultate - Diseminare